Kövesi Péter honlapja
Kövesi Péter honlapja

Tanfolyamok

Reiki

A reiki tanfolyamok ismertetését a “REIKI” menüpontban találhatod meg.

Allergia és fóbia gyógyítása természetes módszerekkel

Hatékony lehetőségek a sokak életét megkeserítő allergiás és fóbiás panaszok egyhítésére, amelyek akár végleges megoldást is jelentnek. A módszerek között fitoterápia, homeopátia, bioenergetika, akupresszúra, moxa, NLP-terápia stb. szerepelnek. (Betegeknek, gyógyító szakembereknek és érdeklődő laikusoknak egyaránt javasoljuk.)
(A tanfolyam két napos)

Karma, reinkarnáció, regresszió

A nyugati világban rengeteg tévedés és félremagyarázás kering a sors és az újjászületés törvényszerűségei körül. A tanfolyam az eredeti tanításokat mutatja be és számos módszert mutat be – gyakorlatban is -, amelyek segítségével többet megtudhatunk önmagunkról, előző életeinkről, arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, mi dolgunk másokkal és mivégre élünk itt a Földön. A módszereket a gyógyítók napi munkájukban, terápiásan is tudják alkalmazni.
(A tanfolyam két napos)

Korregressziós és reinkarnációs terápiák

Az előző tanfolyam kibővített változata, elsősorban terapeutáknak. Segít az ezéletbeli és múltból hozott zavarok, traumák feltérképezésében, megoldásában, és sokféle lelki, esetenként testi probléma megszüntetésére ad használható módszereket. A problémákat megváltozott tudatállapotban, az NLP és hasonló módszerek felhasználásával dolgozzuk fel és oldjuk meg.
(A tanfolyam egy hétvégés -péntek-szombat-vasárnap -, bentlakásos. )

Csakratan, csakraterápia

Energiaközpontjaink tökéletes működése nélkülözhetetlen a testi-lelki egészséghez, harmóniához és szellemi fejlődéshez. A tanfolyam minden eddiginél teljesebben mutatja be az eredeti tanításokat, a csakrák működését, diagnosztikáját és sokféle aktiválási, feltöltési, gyógyítási lehetőségeit.
(A tanfolyam két napos)

A légzés mágiája

A légzés: olyan hatalmas erő, amely egész életünkben velünk van, mindent megtehetnénk vele, mégis alig tudunk róla valamit. A tanfolyam rendkívül gyakorlatias, a különböző légzéstechnikákkal, koncentrációval és imaginációval elérhető gyógyító, energiafeltöltő, védő, meditációs és mágikus módszereket adja át a hallgatókat.
(A tanfolyam 2×2 napos)

A pénz mágiája

A pénz (mint tudjuk,) nem boldogít, de a pénztelenség még kevésbé. Az anyagiakkal való foglalkozás elkerülhetetlen része életünknek és minden a hozzáállásunktól függ. A tanfolyam sokféle módszert ismertet arra, hogyan vonzzuk be és tartsuk meg az anyagi javakat, miként használjuk azokat úgy, hogy mások hasznára legyenek, és közben magunk se szenvedjünk hiányt.
(A tanfolyam egy napos)

A Kabbala alapjai – Életfa baavatással

Az európai mágia, misztika, hermetika, asztrológia stb. nehezen érthető meg a nélkül az ősi tudás nélkül, melyet a Kabbala(h) tartalmaz. A tanfolyamon sok más között szó van az Életfáról, szellemi fejlődésről, gyógyításról, Tarot-ról, angyali rendekről és a valódi (!) Merkabah-ról. Az elméletet imaginációs, meditációs és energetikai gyakorlatok kísérik.
(A tanfolyam két napos)

A meditáció alapjai

Egyre többen hallottak már a meditáció áldásos hatásairól, de sokan nem tudják, hogyan is induljanak el, vagy nem találják a nekik legjobban megfelelő formákat. Nekik szól ez a tanfolyam, hogy bemutassa a meditáció módszereit (keleti és keresztény gyakorlatokat egyaránt), és átsegítse őket a kezdeti nehézségeken.
(A tanfolyam két napos)

A megszállottság és a gyógyítása

Ma már nyíltan lehet beszélni arról a kényes témáról, hogy az elhaltak megnyilvánulhatnak környezetünkben, különböző furcsa jelenségeket produkálhatnak és tartós negatív hatást gyakorolhatnak az itt maradottakra. Sokkal többen szenvednek ilyesmitől, mint gondolnánk! A tanfolyamon meg lehet tanulni, hogyan ismerhetők fel ezek a jelenségek, és hogyan kell gyógyítani a megszállottságban szenvedőket.
(A tanfolyam egy napos)

Az utolsó utazás

A halál évszázadok óta tabu-téma az európai civilizációban, pedig az egyetlen dolog az életben, amit el nem kerülhetünk. A hallgatók megismerhetik a halál – túlvilág – visszatérés tanításait a nagy régi kultúrákban és vallásokban, a mai tudományos felismeréseket, és konkrét segítséget tudnak majd nyújtani eltávozó és eltávozott szeretteiknek a nagy útra. Megtanulják, hogyan lehet feldogozni az itt maradottaknak a veszteséget és túllépni a saját félelmeiken.
(A tanfolyam két napos)

Intenzív meditációs elvonás (IME)

Távol a rohanó világtól, ezt a hosszú hétvégét a belső csendnek szenteljük. A szemlélődő nyugalom megérzésétől eljutunk addig, hogy megismerjük a meditáció legkülönbözőbb módszereit, lehetőségeit, például: mantra- légzés- őselem- mozgás- stb. meditációk, jóga, tibeti, zen, keresztény és más módszerekkel, és megtapasztaljuk tudatunk korlátainak átlépését. Kezdő és gyakorló meditálóknak egyaránt ajánlom.
(Péntek-szombat-vasárnap, táborszerűen, vegetáriánus étkezéssel)

Fedezd fel a tudatod! – Utazás a tudatosság hat birodalmába

A hagyományos buddhista felfogás során a lények hat különböző világba (pokollakók, éhes szellemek, állatok, emberek, titánok és istenek) születhetnek inkarnációik során, mielőtt elérnék a tökéletes megvilágosodottság tudatállapotát. A mi felfogásunk szerint ezek különböző tudatállapotok, amelyeket egyetlen emberi élet alatt meg lehet, sőt meg is kell élnünk, hogy magasabb szintekre juthassunk. A közös műhelymunka során élményszinten tapasztalhatod meg tudatod mélységeit és magasságait, hogy felismerd, mikor vagy emberi szinted alatt, és hogyan törekedhetsz magasabb szintű tudatosságra.
(A workshop két napos)

Belső alkímia

Az igazi alkímia célja a materiális tudatszintet jelképező nehéz, sötét ólomból a tiszta tudatosság ragyogó aranyát előállítani. A saját élményű műhelymunka során imaginációs gyakorlatokkal és azok közös feldolgozásával éljük át a belső út nehézségeit és szépségeit az elindulástól, útkereséstől a próbák során a megérkezésig. A tematika a Smaragdtábla, az alkímia és hermetika, C. G. Jung és Hamvas Béla tanításainak feldolgozásán és megélésén alapul.
(A workshop két napos)

Belső mester workshop

Bárki képes lehet becsukni a szemét és magasztos segítő lényeket képzelni maga köré – ám ettől az élete semmit se fog változni. Ez műhelymunka során a legkorszerűbb és leghatékonyabb pszichológiai módszerek használatával tanuljuk meg, hogyan lehet találkozni valódi belső vezetőnkkel, kapcsolatot tartani vele és szó lesz más szellemi kísérőinkről is. Ők nem fogják helyettünk megoldani a problémáinkat, de mélyebb önismerethez juttatnak és sok segítséget kaphatunk tőlük.
(A workshop két napos)

Természetgyógyász alapképzés

A természetgyógyászati alapmodul tanfolyam keretében a természetgyógyászat története, filozófiai és vallástörténeti alapjai, bioenergetika, keleti gyógyászati rendszerek ( ayurvéda, tibeti, HKO), valamint az asztrológia alkalmazása a természetgyógyászatban témakörök oktatását vállalom.

EFT plusz (energia-pszichológia) – út a belső szabadság felé

Az EFT (Emotional Freedom Technics) néhány éve született amerikai rendszere hatásosan ötvözi a hagyományos kínai orvoslás, a tudattalan pszichológiája, az alkalmazott kineziológia, NLP (neurolingvisztikus programozás), ún. energia-pszichológia, bioenergetika, kognitív viselkedésterápia módszereit. Egy olyan, verbális megerősítésekkel, finom érintésekkel és imaginációval kombinált módszer jött létre, amely meglepő hatékonysággal képes változtatni mindazon, amely érzelmi-lelki kiteljesedésünk, szellemi fejlődésünk és magánéletbeli boldogulásunk útjában áll. Az EFT alapfokon előzetes képzettség nélkül is elsajátítható, alkalmazható önmagunkon és másokon, felnőtteken és gyerekeken (pl. viselkedési és tanulási zavarok) egyaránt.

Miben segít az EFT?

  • Negatív érzelmi és viselkedési minták oldása, rossz szokások leküzdése;
  • szorongás, függőségek, aggódás, bűntudat, harag, féltékenység, szégyenérzet, félelmek, fóbiák, pánikbetegség, depresszió (enyhe és középsúlyos), táplálkozási zavarok kezelése;
  • gyerekek viselkedési és tanulási zavarainak megszüntetése;
  • személyes célok megvalósítása, emberi kapcsolatok rendezése;
  • segítség betegségek gyógyításában, önismeret, személyiségfejlődés.

– és mi a plusz?

  • Az EFT főleg a “hogyan”-ra koncentrál, itt pedig megismerhetjük a “miért”-eket, a problémák mélyebb, lélektani okait is. A tanfolyam több, az EFT-vel együtt használható egyszerű terápiás módszert is ismertet.

EFT = pozitív énkép, önelfogadás, belső harmónia, sikeresebb élet!

‹ Vissza

Legfrissebb kiadványaim

Szent László táltosa

A történet Szent László királyról és a táltosságról szól, az előző két könyvből ismert hajdanvolt táltos, Bacsa elbeszélésében - természetesen ehhez illő stílusban. A könyvet a debreceni Unicornis Alapítvány adja ki,...

Részletek »

Vaskorona

Új regényem, „A vaskorona” (Tarandus kiadó) kapható a nagyobb könyvesboltokban (pl. Libri, Alexandra) és, egyes magyarság-könyvesboltoknál. A kiadó honlapján keresztül () olcsóbban hozzájuthatsz! Megrendelés Nézd meg, miről szól a könyv: Kövesi Péter: A Vaskorona (tartalmi...

Részletek »

Megnézem az összes kiadványt »

Friss hírek

Elkészült új regényem, a “Szent László táltosa”

2015 november 28. szombat - 12:52

Örömmel tájékozatom régi és új olvasóimat, hogy elkészült új regényem, a "Szent László táltosa", amely bizonyára örömöt fog szerezni "A Pilis-összeesküvés" és a "Vaskorona" kedvelőinek, hiszen azok történéseinek korai előzménye....

Elolvasom »

Mi is az igazi “kapcsolatteremtő gyógyítás”?

2015 november 25. szerda - 15:21

A reiki az igazi „kapcsolatteremtő gyógyítás”! Mi emberek, már csak olyanok vagyunk, hogy újra és újra felfedezzük a spanyolviaszt.  Az emberiség évezredek óta tudja, hogy a spirituális, holisztikus gyógyítás lényege az...

Elolvasom »

Megnézem a többi hírt is »

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X