Kövesi Péter honlapja
Kövesi Péter honlapja

Röviden a különböző témákról:

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A csoportos összejöveteleken szerzett tapasztalatokat önsegítésre és családi, baráti körben alkalmazhatod. Nyilvánosan, hivatásos gyógyítóként viszont (a vonatkozó törvények értelmében) csak akkor, ha rendelkezel az adott területnek megfelelő (orvosi, pszichoterapeuta vagy természetgyógyász) képesítéssel és  működési engedéllyel!

Reiki

A reiki módszerének ismertetését a “REIKI” menüpontban találhatod meg.

Allergia és fóbia megszüntetése természetes módszerekkel

Hatékony lehetőségek a sokak életét megkeserítő allergiás és fóbiás panaszok egyhítésére, amelyek akár végleges megoldást is jelentnek. A módszerek között fitoterápia, homeopátia, bioenergetika, akupresszúra, moxa, NLP stb. szerepelnek. (Betegeknek, gyógyító szakembereknek és érdeklődő laikusoknak egyaránt javasoljuk.)
(A program két napos)

Karma, reinkarnáció, regresszió

A nyugati világban rengeteg tévedés és félremagyarázás kering a sors és az újjászületés törvényszerűségei körül. Az eredeti tanításokat és módszereket mutatjuk be – gyakorlatban is -, amelyek segítségével többet megtudhatunk önmagunkról, előző életeinkről, arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, mi dolgunk másokkal és mivégre élünk itt a Földön. A módszereket a hivatásos gyógyítók napi munkájukban, terápiásan is tudják alkalmazni.
(A program két napos)

Csakratan, csakraharmonizálás

Energiaközpontjaink tökéletes működése nélkülözhetetlen a testi-lelki egészséghez, harmóniához és szellemi fejlődéshez. Minden eddiginél teljesebben mutatjuk be az eredeti tanításokat, a csakrák működését, diagnosztikáját és sokféle aktiválási, feltöltési, gyógyítási lehetőségeit.
(A program két napos)

A légzés mágiája

A légzés: olyan hatalmas erő, amely egész életünkben velünk van, mindent megtehetnénk vele, mégis alig tudunk róla valamit. Rendkívül gyakorlatias, a különböző légzéstechnikákkal, koncentrációval és imaginációval elérhető segítő, energiafeltöltő, védő, meditációs, harmonizáló módszereket mutatunk be a csoport résztvevőinek.
(A program 2×2 napos)

A pénz mágiája

A pénz (mint tudjuk,) nem boldogít, de a pénztelenség még kevésbé. Az anyagiakkal való foglalkozás elkerülhetetlen része életünknek és minden a hozzáállásunktól függ. Sokféle módszert ismerünk arra, hogyan vonzzuk be és tartsuk meg az anyagi javakat, miként használjuk azokat úgy, hogy mások hasznára legyenek, és közben magunk se szenvedjünk hiányt.
(A program egy napos)

A Kabbala alapjai – Életfa beavatással

Az európai mágia, misztika, hermetika, asztrológia stb. nehezen érthető meg a nélkül az ősi tudás nélkül, melyet a Kabbala(h) tartalmaz. Sok más között szó lesz a Szefirákról, az Életfáról, szellemi fejlődésről,  Tarot-ról, angyali rendekről és a valódi (!) Merkabah-ról. Az elméletet imaginációs, meditációs és energetikai gyakorlatok kísérik.
(A program két napos)

A meditáció alapjai

Egyre többen hallottak már a meditáció áldásos hatásairól, de sokan nem tudják, hogyan is induljanak el, vagy nem találják a nekik legjobban megfelelő formákat. Nekik szól ez a kis hétvége, hogy bemutassa a meditáció módszereit (keleti és keresztény gyakorlatokat egyaránt), és átsegítse őket a kezdeti nehézségeken.
(A program két napos)

A megszállottság és megszüntetése

Ma már nyíltan lehet beszélni arról a kényes témáról, hogy az elhaltak megnyilvánulhatnak környezetünkben, különböző furcsa jelenségeket produkálhatnak és tartós negatív hatást gyakorolhatnak az itt maradottakra. Sokkal többen szenvednek ilyesmitől, mint gondolnánk! Meg lehet tudni, hogyan ismerhetők fel ezek a jelenségek, és hogyan kell segíteni a megszállottságban szenvedőkön.
(A program egy napos)

Az utolsó utazás

A halál évszázadok óta tabu-téma az európai civilizációban, pedig az egyetlen dolog az életben, amit el nem kerülhetünk. A csoport résztvevői megismerhetik a halál – túlvilág – visszatérés tanításait a nagy régi kultúrákban és vallásokban, a mai tudományos felismeréseket, és konkrét segítséget tudnak majd nyújtani eltávozó és eltávozott szeretteiknek a nagy útra. Segítséget kapnak, hogyan lehet feldogozni az itt maradottaknak a veszteséget és túllépni a saját félelmeiken.
(A program két napos)

Intenzív meditációs elvonás (IME)

Távol a rohanó világtól, ezt a hosszú hétvégét a belső csendnek szenteljük. A szemlélődő nyugalom megérzésétől eljutunk addig, hogy megismerjük a meditáció legkülönbözőbb módszereit, lehetőségeit, például: mantra- légzés- őselem- mozgás- stb. meditációk, jóga, tibeti, zen, keresztény és más módszerekkel, és megtapasztaljuk tudatunk korlátainak átlépését. Kezdő és gyakorló meditálóknak egyaránt ajánlom.
(Péntek-szombat-vasárnap, táborszerűen, vegetáriánus étkezéssel)

Fedezd fel a tudatod! – Utazás a tudatosság hat birodalmába

A hagyományos buddhista felfogás során a lények hat különböző világba (pokollakók, éhes szellemek, állatok, emberek, titánok és istenek) születhetnek inkarnációik során, mielőtt elérnék a tökéletes megvilágosodottság tudatállapotát. A mi felfogásunk szerint ezek különböző tudatállapotok, amelyeket egyetlen emberi élet alatt meg lehet, sőt meg is kell élnünk, hogy magasabb szintekre juthassunk. A közös munka során élményszinten tapasztalhatod meg tudatod mélységeit és magasságait, hogy felismerd, mikor vagy emberi szinted alatt, és hogyan törekedhetsz magasabb szintű tudatosságra.
(A program két napos)

Belső alkímia

Az igazi alkímia célja a materiális tudatszintet jelképező nehéz, sötét ólomból a tiszta tudatosság ragyogó aranyát előállítani. A saját élményű műhelymunka során imaginációs gyakorlatokkal és azok közös feldolgozásával éljük át a belső út nehézségeit és szépségeit az elindulástól, útkereséstől a próbák során a megérkezésig. A tematika a Smaragdtábla, az alkímia és hermetika, C. G. Jung és Hamvas Béla tanításainak feldolgozásán és megélésén alapul.
(A program két napos)

“Belső mester” csoport

Bárki képes lehet becsukni a szemét és magasztos segítő lényeket képzelni maga köré – ám ettől az élete semmit se fog változni. Ez műhelymunka során a legkorszerűbb és leghatékonyabb pszichológiai módszerek használatával tanuljuk meg, hogyan lehet találkozni valódi belső vezetőnkkel, kapcsolatot tartani vele és szó lesz más szellemi kísérőinkről is. Ők nem fogják helyettünk megoldani a problémáinkat, de mélyebb önismerethez juttatnak és sok segítséget kaphatunk tőlük.
(A program két napos)

EFT plusz (energia-pszichológia) – út a belső szabadság felé

Az EFT (Emotional Freedom Technics) néhány éve született amerikai rendszere hatásosan ötvözi a hagyományos kínai orvoslás, a tudattalan pszichológiája, az alkalmazott kineziológia, NLP (neurolingvisztikus programozás), ún. energia-pszichológia, bioenergetika, kognitív viselkedésterápia módszereit. Egy olyan, verbális megerősítésekkel, finom érintésekkel és imaginációval kombinált módszer jött létre, amely meglepő hatékonysággal képes változtatni mindazon, amely érzelmi-lelki kiteljesedésünk, szellemi fejlődésünk és magánéletbeli boldogulásunk útjában áll. Az EFT alapfokon előzetes képzettség nélkül is elsajátítható, alkalmazható önmagunkon és másokon, felnőtteken és gyerekeken (pl. viselkedési és tanulási zavarok) egyaránt.

Miben segít az EFT?

  • Negatív érzelmi és viselkedési minták oldása, rossz szokások leküzdése;
  • szorongás, függőségek, aggódás, bűntudat, harag, féltékenység, szégyenérzet, félelmek, fóbiák, pánikbetegség, depresszió (enyhe és középsúlyos), táplálkozási zavarok kezelése;
  • gyerekek viselkedési és tanulási zavarainak megszüntetése;
  • személyes célok megvalósítása, emberi kapcsolatok rendezése;
  • segítség betegségek gyógyításában, önismeret, személyiségfejlődés.

– és mi a plusz?

  • Az EFT főleg a “hogyan”-ra koncentrál, itt pedig megismerhetjük a “miért”-eket, a problémák mélyebb, lélektani okait is. A csoportban több, az EFT-vel együtt használható egyszerű terápiás módszert is ismertetek.

EFT = pozitív énkép, önelfogadás, belső harmónia, sikeresebb élet!

‹ Vissza

Legfrissebb kiadványaim

Szent László táltosa

A történet Szent László királyról és a táltosságról szól, az előző két könyvből ismert hajdanvolt táltos, Bacsa elbeszélésében - természetesen ehhez illő stílusban. A könyvet a debreceni Unicornis Alapítvány adja ki,...

Részletek »

Vaskorona

Új regényem, „A vaskorona” (Tarandus kiadó) kapható a nagyobb könyvesboltokban (pl. Libri, Alexandra) és, egyes magyarság-könyvesboltoknál. A kiadó honlapján keresztül () olcsóbban hozzájuthatsz! Megrendelés Nézd meg, miről szól a könyv: Kövesi Péter: A Vaskorona (tartalmi...

Részletek »

Megnézem az összes kiadványt »

Friss hírek

Elkészült új regényem, a “Szent László táltosa”

2015 november 28. szombat - 12:52

Örömmel tájékozatom régi és új olvasóimat, hogy elkészült új regényem, a "Szent László táltosa", amely bizonyára örömöt fog szerezni "A Pilis-összeesküvés" és a "Vaskorona" kedvelőinek, hiszen azok történéseinek korai előzménye....

Elolvasom »

Mi is az igazi “kapcsolatteremtő gyógyítás”?

2015 november 25. szerda - 15:21

A reiki az igazi „kapcsolatteremtő gyógyítás”! Mi emberek, már csak olyanok vagyunk, hogy újra és újra felfedezzük a spanyolviaszt.  Az emberiség évezredek óta tudja, hogy a spirituális, holisztikus gyógyítás lényege az...

Elolvasom »

Megnézem a többi hírt is »

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X