Kövesi Péter honlapja
Kövesi Péter honlapja

Segítségnyújtás

 Államilag elsimert természetgyógyász-bioenergetikus képzettséggel rendelkezem, illetve számos, egyéb irányú képzésben vettem részt.

A vonatkozó törvények értelmében pszichés betegségek, és orvosi ellátást igénylő problémák kezelésére nem vállalkozom!

Az általam alkalmazott módszerek viszont sokféle fizikai, lelki, érzelmi pobléma esetén nyújthatnak segítséget :

 • Korregressziós és reinkarnációs ülések a múltéleti problémák feltárására
 • NLP (neurolingvisztikus programozás)
 • Rebirthing légzés (Ismeretetését lásd az oldal alján!)
 • EFT (Emotional Freedom Technics) – ismertetését lásd a “tanfolyamok” menüpontban
 • Agytréner (relaxációs lehetőség)
 • Bioenergetikai és reikis segítségnyújtás
 • Alakjavítás (hölgyeknek): pl. testsúly csökkentés-növelés a tudatosság erejével és energetikai módszerekkel
 • Szín- és fényterápia
 • W. Reich-féle orgonakkumulátor (lásd a “minden egyéb” menüpontban)

Közérzetjavító szalonomba bejelentkezés telefonon: 70/258-0579

Mivel Debrecenben élek, sajnos csak helybéli, közel lakó, vagy olyan vendégeket tudok fogadni, akik rendszeresen el tudnak járni hozzám!

Orvosi jellegű diagnózist nem állítok fel, nem változtatom meg a kliens esetleges orvosi kezelését, figyelembe veszem az orvos diagnózisát, szükséges esetben orvoshoz irányítom, illetve a kliens kezelőorvosával konzultációt kezdeményezek.

”Kislexikon”

Mi az a Rebirthing?

A megfelelő légzés nem csak a testre, hanem a lélekre is hatással van. Mindenki megfigyelheti, hogy érzelmeink, és a bennünket érő benyomások is befolyásolják a légzésünket. Azok a pillanatok, amikor a lélegzetünk elakad, akár félelmünkben, meglepetésünkben, örömünkben vagy a lesújtó fájdalom pillanatában, mélyen bevésődnek a tudattalanunkba. Egy mély sóhajtással pedig megkönnyebbülés jöhet.

Éppen ezért a mély, és tudatosan átélt légzést belső gátak, lelki problémák, például szorongás, depresszió oldására is lehet használni. A világhírű pszichoterapeuták (Stanislaw Grof, Leonard Orr és társaik) által kifejlesztett légzésterápiák egyszerűségük ellenére rendkívül hatékonyak tudnak lenni. Bizonyos módszerek működnek csoportban is, míg mások egyéni foglalkozásokat igényelnek, kellemesen ellazult állapotban. Hazánkban elsősorban a Debrecenben is ismert Louise Bloemen holland pszichoterapeuta honosította meg a Rebirthing módszerét, mintegy húsz facilitátor kiképzésével.

A „Rebirthing” újjászületést jelent, de itt nem a reinkarnáció, hanem a problémáktól való megszabadulás értelmében. Kellemetlen élményeinket, csalódásainkat, veszteségeinket (haláleset, válás, szerelmi csalódás, munkahely elvesztése stb.), megaláztatásainkat a legszívesebben elfelejtenénk, ám ezzel a probléma nincs megoldva. A szakképzett terapeuták segítségével régi, elfeledett, akár születés-kori sérüléseink is a felszínre kerülnek, és feldolgozhatók. A betegségek lelki hátterével való foglakozás a testi gyógyulást segíti. Aktuális problémáinkra, kérdéseinkre is könnyebben választ, megoldást találhatunk.

A légzésterápia segít az önismeretben, könnyebben letehetjük lelki terheinket, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb emberré válhatunk.

Az NLP

A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák komplex rendszere. Célja a viselkedési problémák megoldása és a személyiség pozitív megváltoztatása. Használható a stresszcsökkentéstől az érzelmi, párkapcsolati problémáktól a fóbiákon át az allergia megszüntetéséig rendkívül sok esetben, és sokszor meglepően gyors eredménnyel jár. Az NLP szerint az emberi agy működése nagyon hasonló a számítógép működéséhez: Azt csinálja, amire beprogramoztuk, és nem azt, amit szeretnénk, hogy csináljon. Ha egészséges viselkedésre, gyógyulásra, sikerre programozzuk be az elménket, akkor sikeresek leszünk; ha kudarcra programozzuk be, akkor kudarcot fogunk átélni. Az NLP módszerei alkalmazhatók az élet bármely területén, ahol a hatékonyság és eredményesség fontos (nevelés, vállalatvezetés, üzleti élet, politika stb.).

Neuro

Az idegrendszerre utal, a külvilágból jövő információk érzékelésének különböző módjára (látás, hallás, tapintás, ízlelés és szaglás) és arra, hogyan kódoljuk élményeinket.

Lingvisztikus

A nyelvet jelenti, azt a képességünket, hogy a szavakon keresztül kifejezzük belső világunkat, beleértve a „hangtalan” nyelvet (mozdulatok, gesztusok) is, amely tükrözi gondolkodásunk szerkezetét.

Programozás

A komputerek világából kölcsönzött kifejezés, a gondolatainkban rejlő folyamatutasítások sorrendjére utal (mentális programok szerkezete), amely lehetővé teszi a kitűzött célok elérését. Ha megváltoztatjuk mentális programjainkat, megváltoztathatjuk viselkedésünket.

Az EFT

Az EFT (az Érzelmi Felszabadítás Technikája) egy alternatív gyógymód és személyiségfejlesztő módszer. Az EFT elmélete szerint számos probléma mögött a szervezet energiaáramlásának zavarai állnak. Az EFT kezelés során a kínai medicinából meridiánpontok ütögetését összekapcsolják a a célok vizualizációjával és pozitív megerősítések verbális ismétlésével. Az EFT hatékony segítséget nyújt a depresszió, a szorongás, a poszttraumatikus stressz szindróma, a stressz, a függőségek és a fóbiák, a szklerózis multiplex és lényegében minden betegség kezelésében. Az EFT technika bármilyen érzelmi probléma kezelésére alkalmas, így nem csak a gyógyításban, hanem a személyiségfejlesztésben, a sportteljesítmény javításában, az iskolai nevelésben, az önértékelés fejlesztésében és számos más területen is alkalmazható. A módszert mindenki könnyen el tudja sajátítani.

Bioenergetikai vizsgálat, állapot felmérés

 • A vizsgálat a kliens, illetve szükség szerint a fontosabb tartózkodásai helyeinek (lakás, ágy, munkaasztal, pihenőhely stb) energetikai és radiesztéziai (geopatikus ill. egészségkárosító technikai eredetű erőterek, sugárzások) vizsgálatából áll.
 • A vizsgálatokat a kliens kikérdezése, anamnézis és a szükséges adatok felvétele után eszköz nélküli érzékeléssel, vagy külső eszközök, indikátorok (extraszensz ill. intraszensz módszerek) alkalmazásával végzem.
 • Felmérem a kliens energiaszintjét általánosságban, ill. az egyes szervek, testrészek, energiavezetékek, meridiánok vonatkozásában;
 • Energiaterének (aura) méretét, jellemzőit, eltéréseit;
 • Energiaközpontjainak működését, állapotukat.
 • A kliensről energiatérkép készül.
 • A kliens személyes tárgyainak, táplálkozásmódjának, gyógyszereinek energetikai vizsgálata.
 • Energetikai kezelés
  • A kliens energetikai tisztitása, feltöltése energetikai eltérések korrekciója (egyes szervek, testrészek, energiavezetékek, csakrák, meridiánok stb.)
  • Az energetikai feltöltések és korrekciók mentális úton, kézzel, vagy gyógyászati eszköznek nem minősülő segédeszközökkel történnek.
  • Tanácsadás az energetikailag indokolt egészséges, ill. károsodásokat csökkentő életmód, táplálkozás, illetve a mentális hozzáállás megfelelő kialakítására.
  • Javaslattétel a kliens életterében található egészségkárosító erőterek kivédésére vagy elkerülésére.

Legfrissebb kiadványaim

Szent László táltosa

A történet Szent László királyról és a táltosságról szól, az előző két könyvből ismert hajdanvolt táltos, Bacsa elbeszélésében - természetesen ehhez illő stílusban. A könyvet a debreceni Unicornis Alapítvány adja ki,...

Részletek »

Vaskorona

Új regényem, „A vaskorona” (Tarandus kiadó) kapható a nagyobb könyvesboltokban (pl. Libri, Alexandra) és, egyes magyarság-könyvesboltoknál. A kiadó honlapján keresztül () olcsóbban hozzájuthatsz! Megrendelés Nézd meg, miről szól a könyv: Kövesi Péter: A Vaskorona (tartalmi...

Részletek »

Megnézem az összes kiadványt »

Friss hírek

Elkészült új regényem, a “Szent László táltosa”

2015 november 28. szombat - 12:52

Örömmel tájékozatom régi és új olvasóimat, hogy elkészült új regényem, a "Szent László táltosa", amely bizonyára örömöt fog szerezni "A Pilis-összeesküvés" és a "Vaskorona" kedvelőinek, hiszen azok történéseinek korai előzménye....

Elolvasom »

Mi is az igazi “kapcsolatteremtő gyógyítás”?

2015 november 25. szerda - 15:21

A reiki az igazi „kapcsolatteremtő gyógyítás”! Mi emberek, már csak olyanok vagyunk, hogy újra és újra felfedezzük a spanyolviaszt.  Az emberiség évezredek óta tudja, hogy a spirituális, holisztikus gyógyítás lényege az...

Elolvasom »

Megnézem a többi hírt is »

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X