Kövesi Péter honlapja
Kövesi Péter honlapja

Sajtószemelvények a kőkorszakból

Neandervölgyi Hírmondó

Kr. e. 12009, harmadik újhold

Végveszélyben a Horda!

Békés hordánkat halálos veszély fenyegeti! Barlangi medvék támadása várható minden pillanatban! Senki sem érezheti magát biztonságban! Ráadásul kardfogú tigrisek is garázdálkodnak a környéken. Képmellékletünkben megrázó barlangrajzokat láthatnak a szétszaggatott áldozatokról. Biztonsági szakértőink szerint az eddigi bunkóink és kőbaltáink teljesen hatástalanok a vérszomjas fenevadak ellen. Olvasóink megnyugtatására közöljük, hogy befejeződött az újabb védekező eszközök kifejlesztése. A legjobb, ha ezek beszerzése előtt senki se mozdul ki a barlangjából, mert minden vadászati és gyűjtögető tevékenység veszélyes lehet.
Gazdasági szakértők úgy nyilatkoztak, hogy a válság hatására rohamosan leértékelődik a kagylópénz, és várhatóan jelentősen emelkedik a szárított vadkecskehús csereértéke. Varázslóink szerint egyébként is a vadkecskehús lesz a jövő tápláléka.

Reklámmelléklet:
Az új, minden eddiginél hatékonyabb, Csapdagyon bunkó egyszerűen szétverhetetlen! Egyedüli hatásos fegyver barlangi medve ellen! Csak a Bunkó és Tuskó RT-nél kapható!

A legkeményebb obszidiánból kézzel pattintott kőbalta sohasem csorbul ki! Egyetlen ütéssel leterítheti a kardfogú tigrist! Keresse az Obszidián Kft-nél!


 

Cro Magnon News

Kr. e. 12009, negyedik újhold

Az ellenzék vaklármát kelt

Nem felel meg a valóságnak a Neandervölgyi Híradó tudósítása. Sem barlangi medvét, sem kardfogú tigrist emberemlékezet óta nem láttak a környéken. A megrendezett képek, a málnalével bekent állítólagos áldozatok csak a példányszám növelését, Bunkóssy Balambér a laptulajdonos hasznát növelik. Értesüléseink szerint az idézett lap tulajdonosa pénzeli Neandervölgyi Pártot, továbbá tulajdonosa az Obszidián Kft-nek, valamint főrészvényese a Bunkó és Tuskó Rt-nek, és érdekeltségi körébe tartozik a vadkecskehús szárító üzem is.
Egyértelmű, hogy a pártérdeket szolgáló szennylap hordánk életére tör, mivel nem létező veszéllyel riogat, de a létezőről mélyen hallgat. Bogyót gyűjtögető szemtanúk szerint ugyanis a környéken a kihaltnak hitt Tirannoszaurusz sárkánygyík példányai jelentek meg. Rendkívül veszélyes fenevadak, ezért fokozott óvatosságra hívunk fel mindenkit!
Nem felel meg a valóságnak az a híresztelés sem, hogy a vadkecskehús lesz a jövő tápláléka. Elemzőink szerint a vadkecskevadászat csillaga leáldozóban van, a jövő a gyűjtögetésé. Csak veszteségre számíthat, aki vadkecskehús üzletbe fektet be. Egyébként is a vadkecskeállomány frászkarikával fertőzött, húsuk fogyasztása végzetes lehet.

Reklám:
Sárkány ellen sárkányfű! A sárkányfűből készült Dragonex spray távol tartja otthonától a sárkányokat, Csak egy fújás, és fújtak a veszélynek! Kapható minden Cro Magnon-i varázslónál.


 

Neandervölgyi Hírmondó,

Kr. e. 12009, ötödik újhold

Politikai támadás a Neandervölgyi Párt ellen!

A Cro Magnon News aljas bértollnokai minden elkövetnek a neandervölgyiek jó hírnevének befeketítésére. szemenszedett hazugság, hogy sárkánygyíkok egyáltalán lennének, de a hisztériakeltés jó üzlet a Cro Magnon párt gátlástalan konjunktúralovagjainak. Mint kiderült, az agyonreklámozott, de teljesen hatástalan Dragonex főrészvényese maga a párt elnöke, Barlanghy Benő.
Megbízható információink szerint az ellenség sehonnai előember hordákkal szövetkezve hatalomátvételre készül, ami teljes végromlásunkat jelentheti.
A jelen pillanatban a valódi veszélyt már nem az erdei fenevadak, hanem Cro Magnon Párt jelenti.
A Neandervölgyi Párt ellenállásra szólít fel minden hazafit! Bunkóra, kőbaltára fel, nem hagyjuk magunk! A Neandervölgy a neandervölgyieké!

Reklám:
Védd meg magad! Törhetetlen bunkók és tízezer évre tervezett kőbalták most óriási kedvezménnyel minden utcai árusnál!


 

Új Kőkorszaki Hírek, első szám, vezércikk

Kr. e. 12009, tizenhatodik újhold

Az új kőkorszak most kezdődik!

Tragédiával végződött a Neandervölgyi és Cro Magnoni párt vetélkedése. A pártok közötti, az utóbbi időben kirobbant és egyre fokozódó ellentét véres összecsapáshoz vezetett, amelyben mindkét horda súlyos veszteségeket szenvedett. Az események hátterében gazdasági érdekek, a pártvezérek és klientúrájuk féktelen nyereségvágya állt, aminek a békés barlanglakók látták a kárát.
Az időközi választásokon mindkét párt súlyos vereséget szenvedett, és az újonnan megalakult Homo Sapiens Párt fölényes többséggel győzött. A párt szakértői megállapították, hogy mind a kardfogú tigris és a barlangi medve, mind pedig a rettegett Tirannoszaurusz sárkánygyík évezredekkel ezelőtt kipusztult, csak a politikai manipuláció eszközei voltak.
Kővágó Kenéz miniszterelnök ígéretet tett a kialakult válság megfékezésére, és a gazdasági élet fellendítésére. A megalakult kormány át fogja alakítani az elavult gazdasági struktúrát, a kőbaltás vadászat helyett a vadmarhák megszelídítését, a vadzab és a vadrizs termesztésének meghonosítását fogja támogatni. A kormányfő nagyívű programbeszédében minden választójának összkomfortos és olcsó barlangot ígért, a szélben lengő vadrizs- és vadzabtáblák vízióját vázolta fel, ahol senkinek sem kell már fáradságos és veszélyes vadászatra indulni, és a békés domboldalakon nemsokára nemesített lila tehenek, a jövő háziállatai legelésznek.

Reklám:
Ne rizsázz, rizsezz! A Zab- és Rizsszem Rt. megzabolázza a jövőt!

Bunkót már csak a bunkó használ! Jelentkezz te is vadmarha-tenyésztőnek!

‹ Vissza

Legfrissebb kiadványaim

Szent László táltosa

A történet Szent László királyról és a táltosságról szól, az előző két könyvből ismert hajdanvolt táltos, Bacsa elbeszélésében - természetesen ehhez illő stílusban. A könyvet a debreceni Unicornis Alapítvány adja ki,...

Részletek »

Vaskorona

Új regényem, „A vaskorona” (Tarandus kiadó) kapható a nagyobb könyvesboltokban (pl. Libri, Alexandra) és, egyes magyarság-könyvesboltoknál. A kiadó honlapján keresztül () olcsóbban hozzájuthatsz! Megrendelés Nézd meg, miről szól a könyv: Kövesi Péter: A Vaskorona (tartalmi...

Részletek »

Megnézem az összes kiadványt »

Friss hírek

Elkészült új regényem, a “Szent László táltosa”

2015 november 28. szombat - 12:52

Örömmel tájékozatom régi és új olvasóimat, hogy elkészült új regényem, a "Szent László táltosa", amely bizonyára örömöt fog szerezni "A Pilis-összeesküvés" és a "Vaskorona" kedvelőinek, hiszen azok történéseinek korai előzménye....

Elolvasom »

Mi is az igazi “kapcsolatteremtő gyógyítás”?

2015 november 25. szerda - 15:21

A reiki az igazi „kapcsolatteremtő gyógyítás”! Mi emberek, már csak olyanok vagyunk, hogy újra és újra felfedezzük a spanyolviaszt.  Az emberiség évezredek óta tudja, hogy a spirituális, holisztikus gyógyítás lényege az...

Elolvasom »

Megnézem a többi hírt is »

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X