Kövesi Péter honlapja
Kövesi Péter honlapja

Az Életreform Egyesület debreceni programjai

 

 Radiesztézia tanfolyam (alapfok)

Tankó 6.érzék

Szervezés alatt

A tanfolyamot kitűnő barátom, Tankó István radiesztéta, bioenergetikus vezeti

  • Mit lehet megismerni ezen a tanfolyamon?– az inga és a pálca használatát;
    – a körülöttünk lévő energiák természetét, érzékelését;
    – ezen energiák hatását ránk emberekre, azok mérését.
    A tanfolyam két részből áll:
    1. a körülöttük lévő és ránk folyamatosan ható energiafajták, föld- és technikai sugárzások megismeréséből (ahogyan azt az Energiaismereti alaptanfolyamot elvégzettek már ismerik),
    valamint
    2. ezek hatásának méréséről, az ember energetikai rendszerében okozott változásokról, állapotokról. Ez az éteri test, az egészségaura, a csakrák aura rétegei, a csakrák, az egyes szervek sugárzásának érzékeléséből áll. Ez segít abban, hogy másoknál megállapíthassuk, milyen eltérések vannak vagy lesznek a közeljövőben az egészséges állapothoz képest.
    A tanfolyam alapvetően a mérés technikájára helyezi a hangsúlyt, azaz arra, hogy tudjuk mit és hogyan mérünk az energiarendszerben.
    A tanfolyam befejezése majd egy „vizsga” keretében történik kb. fél év múlva (egy hasonló alaptanfolyam kezdetekor). Ennyi idő mindenképpen szükséges az elsajátított ismeretek használatához, elmélyüléséhez, készség szintre emeléséhez.
    (A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, azonban segíti a gördülékenyebb ismeretbefogadást, ha a jelentkező feleleveníti az ember anatómiai felépítésével kapcsolatos alapismereteit. 🙂 Az ember energetikai rendszerének, azok elmeinek ismertetése megtörténik az elméleti bevezetés során.)

Jelentkezés előzetesen: szabolcsi.eva@gmail.com 70/258-0551

Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X